Videoproductie Leiden

Videoproductie Leiden

We leven in een tijd waarin het voor een onderneming erg belangrijk is om  op te vallen tussen de vele andere bedrijven. Een zeer effectieve manier om uw onderneming of evenement op de kaart te zetten is de bedrijfsvideo. Video is enorm populair, het ziet er dynamisch uit en maakt veel meer indruk dan een statische foto.
Als u interesse heeft in het laten maken van een bedrijfsfilm bent u bij Kleef & Koop aan het juiste adres. Wij kunnen met u meedenken over de inhoud van uw video en vervolgens het gehele proces voor u uitvoeren. Alle fases van de videoproductie doorlopen we, van productie tot regie, van camerawerk tot audio en muziek, en uiteraard zorgen we ook voor een eindmontage die in lijn is met wat u met uw video wilt vertellen.
Wij werken altijd met professionele camera-en geluidsapparatuur en zorgen ervoor dat u de video voor diverse doeleinden kunt inzetten.
Onze uitvalsbasis is Leiden, maar wij zijn landelijk werkzaam en dus ook buiten Leiden inzetbaar! 

Videoproductie – De pluspunten van een video.

Het mooie van een bedrijfsvideo is dat u op een dynamische en aansprekende manier uw publiek kunt bereiken, of het nou gaat om een eenmanszaak of een bedrijf met vele medewerkers. Beelden zeggen meer dan woorden en onze ervaring is dat film langer blijft hangen en meer de aandacht trekt dan fotografie. Vooral op Social Media of op bedrijfswebsites is video een zeer populair format waar veel mensen mee te bereiken zijn.
Bij Kleef & Koop richten we ons op alle denkbare onderdelen van het filmmaken. Zo maken wij bijvoorbeeld aftermovies voor evenementen, we maken bedrijfsvideo’s en commercials, zijn in te huren tijdens conferenties en congressen en we produceren sportvideo’s.  Op onze website vindt u uiteenlopende inspirerende voorbeelden van video’s die we eerder maakten.

Organiseert u zelf een evenement of wilt u uw bedrijf promoten, maar twijfelt u of dit geschikt materiaal is voor een video? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij voorzien u graag van advies.

Videoproductie Leiden

Wanneer u tot de conclusie bent gekomen dat een bedrijfsfilm de manier is om uw onderneming op de kaart te zetten, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We spreken graag met u door wat voor video u precies zoekt en wat u met de video wilt bereiken. We kunnen u vertellen wat werkt (en wat niet werkt) en samen tot de vorm komen die uw bedrijfsvideo nodig heeft.

Als u behoefte heeft aan meer informatie over de mogelijkheden, of een offerte wilt laten maken, kunt u contact met ons opnemen via 06-29351099 of een email sturen naar info@www.kleefenkoop.nl.