Bedrijfsvideo Leiden

Bedrijfsvideo Leiden

Het is vandaag de dag enorm belangrijk om als onderneming op te vallen tussen de vele andere bedrijven. Een succesvolle en aantrekkelijke manier om dit voor elkaar te krijgen, is door een bedrijfsvideo te laten maken. Video heeft de toekomst, het ziet er dynamisch uit en maakt vaak meer indruk dan een statische foto.
Als u interesse heeft in het laten maken van een video voor uw bedrijf bent u bij Kleef & Koop aan het juiste adres. Wij kunnen met u meedenken over de inhoud van uw video en daarna het gehele proces voor u uitvoeren. Alle stappen in het proces van filmmaken doorlopen we, van productie tot regie, van camerawerk tot audio en muziek, en uiteraard zorgen we ook voor een eindmontage die in lijn is met wat u met uw video wilt vertellen.
Wij werken altijd met professionele camera-en geluidsapparatuur en zorgen ervoor dat u de video voor diverse doeleinden kunt inzetten.
Onze uitvalsbasis is Leiden, maar wij zijn landelijk werkzaam en dus ook buiten Leiden inzetbaar!

De voordelen van een bedrijfsvideo.

Waarom zou u de keuze maken voor een bedrijfsfilm?

Het mooie van een bedrijfsvideo is dat u op een dynamische en aansprekende manier uw publiek kunt bereiken. Beelden zeggen immers meer dan woorden. Vooral op Social Media is video een zeer populair format waar veel mensen mee te bereiken zijn.
Ons bedrijf richt zich op alle denkbare segmenten van film en video. Zo maken wij bijvoorbeeld aftermovies voor evenementen, we maken bedrijfsvideo’s en commercials, zijn in te huren tijdens conferenties en congressen en we produceren sportvideo’s.  

Organiseert u zelf een evenement of wilt u uw bedrijf promoten, maar twijfelt u of dit geschikt materiaal is voor een video? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u met alle plezier.

Bedrijfsvideo in Leiden

Wanneer u tot de conclusie bent gekomen dat een bedrijfsfilm de manier is om uw onderneming op de kaart te zetten, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We spreken graag met u door wat voor video u precies zoekt en wat u met de video wilt bereiken. We kunnen u vertellen wat werkt (en wat niet werkt) en samen tot de vorm komen die uw bedrijfsvideo nodig heeft.

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden of een offerte wilt laten maken kunt u contact met ons opnemen via 06-29351099 of een email sturen naar info@.kleefenkoop.nl. Bekijk ter inspiratie ook gerust de voorbeelden van ons eerdere werk op onze website!